tirsdag 11. august 2009

Tjeh...

Heeelaaau!

Fordi de andre råtten ikje slo ballen æ kasta opp, når æ avslutta med "...noen av de andre gutta får gi litt mer detailed report om byturen vårres:)". Så ser det ut t at æ må gjøre det.
Btw. så har de andre råtten fådd nett på rommet sitt, bare sånn helt tilfeldig selvfølgelig, fra Gud.
Har ingenting med naboens usikra nettverk å gjøre. Dessverre har d sæ jo sånn at æ e ateist, derfor når ikkje nettverket inn på rommet mitt :-)


La oss begynne med den foregående fredagen, så vi ikkje går rett til klimaks med Lørdag. Vi dro ut med vår gode venn Renaud for å spise og se Public Enemies. Vi finn oss en liten Mexican resturant. Forestill dæ at du ska spise meksikansk-mat, du glede dæ, fordi mekikansk-mat e som kjent fette godt. I det du tar den første tygga, så kommer noen å slår dæ i øye me en semi-erigert penis. Føle det stort sett beskriv vår erfaring i dette særtilfelle.

Men, herfra kunne det jo bare bli bedre. Michael Mann + Johnny Depp må jo bli suksess, trust me. Det va en driiiiiiit... BRA FILM! Men, forestill dæ at du ska se på en drit bra film. Men du må se den på din I-pod Nano med ustabile hodetelefona, detta må du gjøre inni ei 1x1 eska. Eska har et håll i sæ, ut fra hålle kommer plutselig en semi-erigert penis og slappe dæ i øyet. Føle det e en passanes beskrivelse for kino-lokalet, som vi btw. ALDRI ska t igjen. Så fredagen blei litt kjip i forhold til forventningen. Men, vi hadde d kos da:)

Ang. skole-uka. Vi gikk på skolen, gjorde det vi skulle gjøre, mye interessant, mye jobb. Kult å endelig være igang!

Ok, byturen som va, ikje denna helga, men helga før det.

Vel, vi har et lite koslig guttevors med vår franske mannevenn. Blei god å hypa på øl og vokda-redbull. Bare et lite sidestep her... Ok, ta en "vanlig" Tord + alkohol. Så tar du en "vanlig" Tord + alokohol + energidrikk.

Vi dro på en plass som hete "Rise", æ sprang rundt å prata me alle, hvis æ ikje klikka mongis på dansegulvet.
Æ møtte på ei søt lita skreppa som heita Lisa. Æ introdusere ho til gutta, ho storkose sæ i vårres nærvær. D så dog ut som ho kosa sæ litt ekstra med vår franske venn (jævla sexye dritt aksent og gitarspilling og vin/mat-kunnskap, mene JESUS til og med vi syns han Renaud e hot!).

Anyways, ho her skreppa spante på oss Jäger-bombs og øl, på alle oss 5 så e d jævla dyrt. Ho vil ha nummert vårres, men bare han Nicklas hadde aus.tlf (noe æ fiksa umidelbart etterpå, så d ikje sku skje igjen). Ho inviterte oss på en hotellfest neste fredag. Og vi alle har d kos.

Uka går, skakkje gå inn i detalj der, men det blir litt SMS-utveksling me ho her Lisa-skreppa. Og ho e klar t å kjøre oss rundt og vise oss Perth og greier. Jævla kul skreppa tenke vi!

På fredagen however, så ditche vi hotellfesten grunnet div. svineinfluensa-relaterte issues. På lørdagen (den som va no) e vi klar for å møte ho igjen på byen. Vi trappa opp for å møte ho (dessverre uten vår franske bud som tok det rolig), men det virke som noe e rart med vårt venneprospekt.
Ho e liksom så kald...fokusert... litt i en ainna verden på en måte.
Vi går rundt å prøve å komme inn på plassa, men fant ut at Rise, grunnet lite kø etc. va svaret igjen. Når vi kommer på Rise (miniversjon av Paradiso i Ams., for dæm som har vært der), så går ho bare rett ut på verandran å tar sæ en sigg. Vits?
Ho møte noen kompisa... tar opp veska si, i veska har ho en liten pose, i posen noen små hvite tabletta.
Vi begynte å skjønne tegninga (alle pengan og kontaktan ho hadde osv).
Så det blei ikje så mye Lisa-henging på oss den kvelden, da vi forsvant like kvikkt som Bippe Stankelbein på en 100 m. dash.

Videre den kvelden fant vi b.la. ut at;
Tor-Markus sine helt nye sko e helt uakseptabelt for utesteda. Da dæm har lisse. Akkurat som mine og Nicklas sine har... men T-Man sine sko va visstnok bare helt out-there. Skjønne fan ikje ka han tenkte me! Prøve å komme sæ inn på en uteplass med fakking lisse-sko?! Jævla slask!
Og at Aussie-folk syns nordmenn e kul.
Og at når en Aussier prøve å etterligne sin eks-kjæreste fra Arendal, så høres det morsomt ut. "Jei ælsker dei".
Og atte det e billig å ta taxi hjem fra byen:)



No sitt æ bare her å shille, hakkje forelsening før om 1 time.
Har btw. akkurat prøvd å skuespillere, som va kult.


Thanks mates,
have a goodun'


Hilsen

R8 2rd

1 kommentar:

  1. Herlig innlegg, R8-Tord. Å bli cockslappet av en semi-erigert penis er alltid en kjip opplevelse, ihvertfall hvis det blir sånne røde merker etterpå. Og T-Man må jo skjønne at LISSER, DÈT går jo bare ikke, hehe. Slik var det i Frankrike og, vi fikk beskjed om å ta på oss noe fint, noe vi gjorde, men det var noe gale med det fine, fantes kleskoder for det fine og. Merkelige folk i utlandet. Kjipt at Public Enemies ikke fikk sin velfortjente visning. Jeg så jo den så klart her i NORGE og der viste de den på 4K-visning (noe som enkelt og greit betyr HD-bilde og HD-lyd på kino). Ufattelig deilig film, jeg kjedet meg ikke et sekund, Michael Mann er teh man. Fortsett med oppdateringene, jeg koser meg gløgg ihjel. Ha en fisefin dag, og hils alle!

    SvarSlett