søndag 11. oktober 2009

Blog-post?

Shalom, alhoa, howdy, mornin’, hail, hello, regards, salute, bonjour, buenas noches, greetings what up?

D alle dokker trofaste og vidunderlige folk som les denna blawgen på e; kaffer i helvette e dæm så sykt træg å oppdatere! Vel, svare e enkelt. Vi har mye å gjøre, vi e lat, en ailien kom i stua vår, d e sykt fint vær her og vi e rett og slett fette dårlig å følge opp:P

Kor skal vi begynne? Vel, la oss bare starte når vi va rett på beachen. D va ekstremt sykt shill! D e vel teknisk sett vår her, så dvs. At d fortsatt e levandes utendørs, man smelte ikje vekk helt enda. Men d e VARMT og godt! Nyydelig sol, perfekt sand og vannet hold godt over nord-norsk badetempratur. Vi har oppdaga en ny sport, Footy. Som e den australske versjon av am/eu-fotball, rugby og volleyball. Man har en Rugby lingnanes ball, som sprett sykt godt. Man tar den i henderen å sparke den t fans opp i lufta, eller hvis den ska korte distansa så bruke man jentevolleyballserve (hihi). D e iaf. Basican som vi bruke:P Uansett så spillte vi footy på beachen me to australske fedre som sku imponere sine respektive koner med deres enorme atletiske ferdigheter, d va gøy. Så hoppa vi rett i havet, d va også gøy.

Noen av dokker mer seriøse leseran av bloggen har spurt ka som skjer på Edigh Cowan University, så tenkte æ sku ta en kort liten re-cap av skolearbeid og slikt.

Jostein:

Han bor på skolen for øyeblikket, med v-blogs, musikk videoa, eksprimentelle filma og regi for en ny film så har han MYYYE å henge fingran i! As I write, klokka 00:24 på en søndag, e han på skolen å klippe sin eksprimentielle film. D etter han har vært hele dagen på videoshoot fra kl. 10 om mårran (8 på lørdag). Så vi resten av oss føle oss litt lat i forhold.

Tor Markus og Nicklas:

Begge har samme units på uni, så tenkte æ sku like godt merge denna updaten. Dem blei ferdig med 3 scripts og en fotooppgave på fredag. Fotoppgaven hadde tema ”capturing movment” med rask og lang lukkertid/shutter speed. Og nå ska dæm begynne me en kortfilm på opptill 2 mikes, dem føle dæm har råtte litt på leggen, så dæm må jobbe mye me d framover. D e to uke til dæm ska levere, dem e redd for at dem ikkje får skuespillere til jobben.

Tord:

Har også levert inn 3 scripts. Så har æ levert inn en oppgave i Marketing1, en casestudy analysis på Barter Theatre. D va max stress fordi æ skjønte strengt talt ikje ka æ dreiv på me, formate vi sku skrive i va fra forrige semester så alle klassen va kjent med d, men d hadde ikje æ. Anyways, d kom en franskmann å klargjor ting for mæ, men da hadde æ dårlig tid. Så vi krysse fingran for mæ. Ellers så driv vi på me et nytt prosjekt i PR Event Managment, ska mekke en event for DreamFit. I Acting for Camera går d sakte framover, har akkurat gått igjennom to ganske lange dialoga fra Sex Lies & Videotapes.

Ok, så e d på tide me litt party-stories. Æ og han Jostein va på en meget fortreffelig fest for en del uke sia. Såkalt ”staff-party”, du tenkte sikkert at d e party for noen som jobbe en viss plass, altså ”the staff of a particular organization”. Men d e d altså ikje. Konsepte går ut på at du ska kle dæ opp som noe magisk, også ska du kjøpe øl, for hver øl du drikk må du tape den nye øllen du tar fast i den foregående. Dermed lage du en ”staff” eller stav for de engelskhemmede i lesergruppen, hvis du drikk såpass mye at staven blir lenger enn dæ sjøl får du ”kronen” bestående av en tom ølkartong. D va ikje d konsepte som va så kult, men stemmninga der va dritt chill. Et aluminiumsfat ble t et bål i bakhagen der mange samla sæ og prate dritt og drakk øl, hvis man ville ha litt musikk og sånn, så gikk man bare inn. Dritt fett.

Tor Markus og Nicklas gikk på en liten blemme forrige helg. Først va vi på en plass kallt Tiger Lills (eller der alle nordmennan heng, vi også av og til), æ kose mæ å prata me noen folk, T-Man og Nicklas ville bare sjekke ut en plass me ei russisk jenta vi kjenne litt. Så dæm stakk til The Connection Club, dem sto i kø i ca. 15 mikes, for hvert minutt som gikk blei dæm mer og mer skeptisk. Tor Markus spørr undrende etter en stund ”Er det ikke ekstremt mange kiser i denne køen?”, Nicklas ser seg rundt ”Her er det noe som ikke stemmer!”. D vise sæ at d va en klubb for menn som liker det intime selskap av andre menn. Så da gadd de ikke gå inn der. Nicklas hadde litt boner på vår russiske vennine, eller kanskje blir d broner? HHUEHUEHUEHUEHUEHUHE!

Vi har foressten blitt kjent me ei meget kul jenta som hete Eva. Ho e fette gal og meget morrosom.

Hvis noen av dokker har fådd me dokker at æ har snakka om balltre i sammenheng me gamle damer på fejsbuk, så har æ ei go forklaring rett her.

Æ og T-Man e nede i parken og spille Footy, på footy-fieldn i parken, I might add. Så kommer d 3 gamle skreppe me en bønsj av bikkje. Bikkjen spring rundt å e fette gal! To av bikkjen kommer bort å lukte på mobiln å pengboka mi, æ jage dæm vekk og gir et forstående blikk bort til hundeieran, som for å si ”Æ skjønne at bikkje e bikkje, null stress. Bare pass på at dæm ikje stikk av me tingan mine.” 2 min ringe han Nicklas å spørr kor vi e, og at han kommer ned snart. 1 min etter d stikk seff en av bikkjen av me mobben min. Etter ei go stund, uten å springe etter bikkja eller gjøre noe spesielt for å få tak i den, får ho ene dama nappe mobiln ut av bikkjekjæftn og gir den til oss. Så går dæm. Æ finn ut at bikkja har ødelagt displaye, d e helt svart no. Æ går å informere dæm om situasjon å regne seff me at alt ska ordne sæ. Men dæm nekte plent for at bikkja kan ha hadd noe å gjøre me d ødelagte displaye, til tross for at æ vise bitemerkan i telefon, og forklare at han Nicklas, som akkurat kom ringte til mobiln 1 min før d skjedde og at mobilen va helt fin da. Till which she retorts ”Prove it!”. Æ gir dæm den ganske logiske rekka med mobil funk, hund biter mobil, mobil ingen funk. Dæm nekte plent på sammenhengen og sei at detta tross alt e en plass der bikkje ska trene. Æ peike på de 15 meters høye footy-målan og crickett banen som rage der vi va, og prøve mæ på en frekk come-back. Men blir selvfølgelig blown-off for min manglende logikk. Og en av de virkelig gode argumentan dæm hadde va ”My phone is much more damaged than this phone, and it works just fine”. En slik slående retorikk må man jo godta.

Vi har også funnet ut at d e endel rare regla i Austrlia. D e f.eks. ikje lov å gå på byen med hatt eller sko med lisse i (noe vi har nevnt tidligere), men det rareste hittils må være på Karnyoop-kjøpesenter. Der æ, T-Man, Renaud og Nicklas gikk for å handle. Uvitende om at vi va skyld i grove overgrep mot det respektive kjøpesenter, gikk vi rundt og hadde det gøy. Vi blir stoppa. D e nemlig ikkje lov å gå mer enn 3 i ei gruppe på det kjøpesenteret!

Nickas og Jostein har også gjort sæ skyld i å ta bilda på ”private property”! De tok bilda utenfor et gamlesenter, på veien. Så kom d en eldre kvinne bort å spørr bryskt om de har tillatelse til å ta bilde av grøfta, d e jo tross alt ”private property”.

Så når sant skal sies, til tross for de varme ekstriøret, så har en god del Auser kald amerikansk konservativ mentalitet. Visdomsord fra Nicklas for dæm som ska hit:”Don’t be fooled by the book’s cover”. Men de unge på uni, e jo seff chill da!

Last but not least, vi har mekka oss en FerrariJ Eller iaf. nesten, Mazda 323 som har sånne kule lykte ting som kommer opp av pansere når man skrur dæm på. Så vi har hustla rundt i hele Perth me bilen vår, og d e sikkelig hærlig! Vi e forresstn helt latterlig dårlig på å finne fram, så d blir mange lange de-tours, men ikje no stress tenke T-Man og Jostein, dæm har last... kjøpt ”100 Beste Norske Rapsanga”.

R8 2ord BrønZ,

Adieu, adios, aarrivederci, bye-bye, cheerio,good day, sayonara, so long bitches!

1 kommentar:

  1. hahaha loves it!!! eg ska adoptera staff-fest-tingen. d hørtes digg ud!! du må skriva flerre posta tord. d va akkorat som å hørra deg bitcha! =D

    SvarSlett