torsdag 23. juli 2009

Dominos!

Pizza er en kulinarisk begivenhet man finner så si verden over (vår blogg, vi bestemmer!), og dette er ingen unntak på den østlige øy. For jo da, pizza er godt impregnert i daglig livet her også, men en grandis må du lete lenge etter. Det er blitt fortalt at det er mye italienere i denne byen, noe vi har sett litt så langt. Så pizza tradisjon fungerer i beste velgående og en kjede dominerer, nemlig Dominos. Uten å vite for mye om kjeden kan i hvert fall sies at den er ekstremt populær i America og mest sannsynligvis flyktet over stillehavet for og forplantet seg i den tørre Perth marken, og har blitt en ideell ”catering fast food schappe” for the perthies, noe vi har oppdaget med stor lykke! Fordi schappa tilbyr et spredt spekter av pizzatyper og valget mellom ulike bunner er en lur vri for å dekke alt fra de små spiste til de sultne sjøløver. Men sist og ikke minst smaker pizzaene fantastisk til en god pris av mellom 10 - 13 australske dollar, som svinger mellom 5 og 6 kroner. Med andre ord, du får en herlig gastronomisk opplevelse for en 50 lapp og du sitter igjen smilende og svimlende mett.

En årsak til at dette fenomenet har truffet vår innerste hjerteknopp er bruken av uvanlige basissauser, som får den vanlige ”norske” tomatpureen til å virke både umoden og smakløs. Her tenker altså dominos utenfor boksen og hever deres kvalitetsnivå. Spørsmålet hvorfor ikke stabburet har utviklet en grandis med BBQ saus som basis viser til hvor lite verdensvant et slikt firma er. Bare tanken om Grandis BBQ setter mine spyttkjertler i høy gir og kan ikke anses som noe annet enn en sikker vinner! Med andre ord BBQ pizza må prøves!

Noe annet som også er en sikker vinner og har skapt kjærlighet til ørene for Tor Markus (aka ”The Tank” over her) er dominos pastry puff bowls. Dette er ulike typer pastaretter som er slengt oppi en meget velsmakende deigform som lytter til magens behov. Herunder kan typen Prawn Marinara puff pastry bowl anbefales. Svært briljant. Så neste gang dere ser Dominos i utlandet, kaste dere selv inn og utforsk muligheten! Da var innlegget ved deigens ende og dermed avsluttes den med en oneliner;

Hvor ligger grandiosas nye hovedkontor?

I det skjeve tårnet i Pizza! zzz zz zzzz

5 kommentarer:

  1. Jeg spiste Dominos i Xela, Guatemala, og jeg er ikke helt enig i denne gastronomiske opplevelsen.. Kan bare hende de ikke er like velutviklet i utviklingslandet Guatemala... Godt å vite dere spiser sunn mat når dere er på tur da, for pastry er jo noe av det sunneste dere kan finne... Liker det... og dere!

    SvarSlett
  2. HAHAHAHAHAHH! Drit morro vits! Vel, T-Man har du fådd nytt nick:( Æ like å tenke at æ va en av d første som begynte å kalle dæ T-Man, æ like d:S Uansett, håpe dokker mekke hus før æ komme. Btw. har hørt me han Vegard om dokker får komme på festen hannes, så kan dokker bli kjent me han og hannes venna. Like godt å få d overstått:P Kan jo hende vi blir naboa:) I'll be back with the reply, så får dokker ha d morro mens æ sitt å vente me pikken i handa.

    SvarSlett
  3. Ja, det var enten meg eller deg Tord som begynte å kalle T-Man for T-Man. Var under en av puttene dine, Tord, på ingolfen, noe som normalt tok en 5-6 minutter, ettersom du mangler det kromosonet som gjør at du kan putte i golf.

    Hvordan går det med snusen der nede gutter? Er det over og ut på området? Gøy med blogger, jeg har nå blitt en av deres følgere!

    SvarSlett
  4. Sant d Finn, både d ene å d andre. Æ har aldri vært veldig flink på presisjonsting der man må ha kontroll på sånne små muskla. Kjør hardt, kjør stil sei bare æ:P

    Btw. sett klokka på bloggen: http://www.timeanddate.com/clocks/free.html?n=196

    SvarSlett
  5. Hey peeps! ;) joda, vi har mer igjen. takke være joooostein.. men er ikke mye igjen nå :P da slutter jeg ihvertfall... men det er topp :D er litt gøy å drive med blogg også !

    SvarSlett