fredag 31. juli 2009

Justin has arrived!

Som du kanskje har gjettet er bloggen litt forsinket, og du har kanskje også gjettet at Jostein ”Justin/Joe/pææk” Larsen har ankommet Perth og er på vei til å bli en vaskekte Perthie. Men litt om ankomsten som hendte etter en som vanlig stressende dag med innhold av type househunting, noe som innebærer enten JÆVELIG mye asfalt-eting eller altfor mye taxi.(Vi gikk!). Jostein ankom hotellet kl 01.00 den 22 Juli og var lettere voldtatt etter flyturen og noe som førte til at den neste dagen bestod av soving og middag for Josteins del. For oss aktive elevene ble dagen tilbrakt på skolebenken/vandre rundt på skolen. Vi måtte selvsagt ha en liten velkomstmiddag og turen gikk til Outback Jack, type steakhouse og div. Forretten var grillet krokodille og kenguru på søte små staur og hovedretten var 2x Ribs og en tallerken mix med grilla diverse. Jeg og Nicklas fikk noe som virka som ett tonn med ribs med en syk syk syk BBQ saus. Jostein sin rett var sikkert god. Liten morsom hendelse på restauranten var når kelnerdama kom med saus, type dipp, og mistet koppen på bordet/stolen og sølte en glorie med salsa på veggen rundt Nicklas uten at en eneste (nesten) dråpe ble sølt på han. Divine intervention i praksis rett og slett. ----->
Mandag denne uka begynte skolen lett med ”Orientation Week” med lett innføring i fagene. Sier seg selv. Men vi oppdaget fort at vi ikke kunne ha fagene som vi hadde satt opp gjennom HIL. Directing Workshop og Studio Project 3. Dette fikk heldigvis Nicklas æren av å finne ut under første time under presentasjonsrunden. Samtlige i klassen hadde en eller annen grad ala filmskolen eller verre, Nicklas: første året ved Science of Film and Television. Klassen besto egentlig av håndplukkede gradsmennesker fra fjern og nær, ikke 2.klasse bachelormennesker.
Etter en lang og jævelig househunting periode har vi fått hus! Fuck yeah!. Huset ligger i et ekstremt posh strøk med noen syke mansions på hver side. Vårt hus er ikke en mansion. (selv om det sikkert var det på slutten av søtti-tallet). Men er et ganske stort og fett hus med litt for mye vegg-til-vegg tepper og en temmelig enorm hage. Og ja, vi har en bar i kjelleren/garasjen! Så hvis vi får fritid utenom skolen blir nok dette et greit år. (er MYE skole).
I dag har vi vært på Ikea og vandra litt. Og selvsagt spist svenske kjøttboller! Var for all del digg, men Ikea har puttet ganske mye annet enn kjøtt i farsen eller hva det heter noe som ødela litt. Men vi fikk i hvert fall kjøpt knekkebrød og kaviar, happytimes. Trenger bare et kjøleskap så er vi skikkelig i rute. (Hvis du synes dette innlegget var litt råttent skyldes det ekstremt lavt blodsukker.)

Har en quote i stedet for one-liner!

Nicklas etter å ha kjøpt en low-carb øl som smakte greit:
Hvis det er Light og smaker greit, så er det jo greit.

Koz, klemz, takk og farvel T-man/Tank

2 kommentarer: